Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kemana başlangıç için yardım

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme kemana başlangıç için yardım

arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır elektro gitar çalıyorum ve bu aralar(2 yıldır falan) kemana büyük ilgim var keman çalmak istiyorum arama motorlarında genel bir araştırma yaptığımda keman ile ilgili forum sitelerinin azlığına şahit oldum yeterli bilgi alacak düzeyde forum sitesi yok ayrıca çevremde keman çalan birisi olmadığı için yardım alacak kimsem yok. bende bildiğim bir site olan mygitar' a başvurayım dedim. keman için limitim 120 tl bunun üstüne para koyma imkanım da pek yok elime kısa zamanda nakit para geçecek ve onu keman gibi güzel bir işe yatırmazsam o para başka yerlere gidebilir o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.bana marka önerebilirseniz sevinirim.İzmirde'yim bu arada Bornova'da oturuyorum.ege üniversitesinde okuyorum.şimdiden teşekkür ederim gelecek yorumlar için

aslına bakarsan 120tl keman için az bu fiyat aralığında çin malı kemanlar var genelde. kemandan soğuma ihtimalinde var bu kemanlar yüzünden. ses açısından bana göre berbatlar. ayrıca keman eğitimi çok çalışma zaman ve bütçe gerektirir. oldukça zordur. İzmirde çankayadaki müzikmarketlerden bakabilirsin onun dışında kemeraltında mavi keman diye keman atölyesi var orayada sorabilirsin belki 2. el ortalama bir keman bulabilirler senin için.

Yorum

aslında kurs alma gibi bi imkanım da yok yani bunu hobi olarak yapmak istiyorum sonuçta virtüöz olmak gibi bi hayalim yok.kemanı alırken bilen birisyle gidemediğimden dolayı ne gibi kriterler aramam lazım kemanda belirgin özellikleri varmıdır?

Yorum

kurs almadan keman çalman çok zor olur yapamayacağım der sıkılıp atarsın kemanı. ille çalacağımm diyorsan solfej ve metod kitabı al ama hoca olmadan bunlar yetersiz kalacaktır. yanlış öğrendiğinde o yanlış tüm hayatın boyunca devam eder. o bütçe aralığında bir keman için kulağına hangi kemanın sesi hoş geliyorsa onu al müzik marketteki çalışanlara sor. normalde ağacın yoğunluğu damar yapısı nemi işçiliği gibi faktörlere bakılır alırken. kemeraltındaki mavi keman atölyesine gidersen sana yardımcı olurlar. son olarak keman kesinlikle heveslik bir enstruman değildir ciddi emek ister.

Yorum

ben müzikal yönden fazla yetenekli sayılmam ama işin gerçeği yani kafama koyduğum şeyi imkanım varsa (maddi olarak) yaparım.benim ki şimdilik bir heves gibi görünüyor ama enstrüman çalmayan birisinin hevesiyle çalan birisinin hevesi arasında dağlar kadar fark vardır birisi teknik anlamda( az da olsa) gam bilgisi nota bilgisi solfej bilgisi vs bilirken diğeri bunları da bilmez ve işin gerçekten en baştaki sıkıcı tarafı da teknik bilgilerdir benim görüşüm.tabi ki sizin söyledikleriniz de doğru kursa gitmek illaki gerekiyor.yorumlarınız için teşekkür ederim

Yorum

rica ederim kemanla ilgili bir sıkıntın olursa açarsın yine konu. şimdiden geçmiş olsun

Yorum

keman çalmadıgım için pek bilgim yok ancak Youtube vb. sitelerde dersler mevcut ingilizcede var türkçede örnek http://www.youtube.com/watch?v=A1wnbFPRRMc

Yorum

arkadaşlar kemanla ilgili bilgi bulabileceğimiz site sayısı çok az fakat kullanışlı bir site var sizinle paylaşmak istiyorum:

Yorum

İzmir’de Keman Kursu Arayanlara

Keman yaylı çalgılar arasında en çok tercih edilenidir, sanılanın aksine illa küçük yaşlarda keman eğitimine başlamak zorunlu değildir, istersen 60 yaşında da keman eğitimi almaya başlayabilirsiniz, bunun bir çok başarılı örneği de bulunmaktadır.

Yazımda İzmir’de keman dersi alabileceğiniz başarılı keman kurslarına, kurumlara yer verdim, kemanda, müzikte, genel olarak sanat’ta başarılı olmak istiyorsanız doğru keman kursundan, doğru sanat merkezinden eğitim almanız önemlidir çünkü öğretmen size sanatı sevdirirse daha hızlı ve eğlenerek gelişim gösterirsiniz fakat öğretmeni sevmezseniz uğraştığınız sanat dalından veya kemandan soğuyabilirsiniz.

Bahsettiğim sebepler dolayısıyla, evime yakın olsun, sıkılınca gideyim demekten öte, düzgün olmasına ve kaliteli olmasına özen göstererek bir keman kursu seçmeniz önemlidir, eğer bir bakkaldan bir şey satın alıyorsanız evet, evinize yakın olması önemlidir fakat aldığınız şey “hizmet”se ve özellikle “eğitim hizmeti”yse o halde evinize en yakın olanı değil, sizin en çok içinize sineni tercih etmelisiniz. Aşağıda web siteleri sıralanmış sanat merkezlerini arayıp keman dersleri için bilgi alabilirsiniz, her biri İzmir’de ders alabileceğiniz kaliteli sanat merkezleridir, her biri eğlenceli ve kaliteli bir eğitim anlayışını benimsemiş sosyal ve renkli keman kurslarıdır.

İzmir'de keman dersi arayanların ilk tercihi olan keman kursumuz sayesinde hesaplı keman kursu fiyatlarıyla çok kısa zamanda keman çalmayı öğrenebilirsiniz.

Yukarıdaki kursların her birini arayıp çok daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Keman kursu fiyatlarını telefonla arayıp öğrenebilirsiniz, her kursun kendi belirlediği bir fiyat politikası vardır, kesinlikle ucuz kurs kötü, pahalı kurs iyi diye bir şey yoktur, fakat ucuz diye de en kötü kursu seçmek büyük bir hatadır.

Fiyat konusu keman kursu seçerken kıstas olmamalıdır, gidip keman kursunu ziyaret ettikten sonra size uygun olanı seçmeniz en doğrusudur, kursun giderleri daha azsa, biçtiği maddi değer daha düşükse tabi ki fiyatı düşük olabilir ama bu kötü bir kurs olduğu anlamına gelmez veya kursun giderleri fazla, harcamaları daha fazlaysa fazla para istemesi kötü bir şey değildir, ders almak istediğiniz kursu fiyatına göre pahalı ucuz, iyi kötü diye yargılamadan kesinlikle ziyaret edip arayıp bilgi almalısınız.

Yukarıda sıraladığımız keman kurslarında da eminiz ki İzmir kurs fiyatları çerçevesinde uygun fiyatlı bütçenizi yormayacak keman kurslarıdır, emeğe fiyat biçmek zordur çünkü satın alınan şey bir “değer”dir.

Umarım en kısa sürede size en uygun keman kursunu bulabilir ve ders almaya başlayabilirsiniz. Bol kemanlı günler dilerim.

Yorum

Keman eğitimine başlayacağım, uzun süredir İzmir’de güvenilir ve kolay keman kursu arıyorum! Keman öğrenmek için kaç yaşında olmak gerekir? Sıfırdan başlasam keman çalmayı ne kadar sürede öğrenirim? Keman ile viyolanın ne farkı var? Keman dersi almak için neden kursa gitmeliyim?Keman kursuna ulaşım nasıl sağlarım? İzmir’de keman fiyatları ortalama ne kadar? Gibi aklınızı kurcalayan daha bir çok soruya en güvenilir ve hızlı cevapları veriyoruz! Ayrıntılı bilgi:
                    Keman Kursu İzmir
                    Keman Kursu İzmir - Her yaşa yönelik özenle verilen keman dersi ile öğrenme ve maksimum eğlenme garantisi!

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                    Initializing Tabs & loading Content...
                    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                    X